2011. június 27., hétfő

Kánikulában élni tudni kell...

SZERDÁN pedig beköszöntött a kánikula, így Tiszaszőlősre vettük az irányt a Szőlőszem farmra. Hét közepe lévén nagyon kevesen voltak. Mi voltunk az egyetlen külsős vendég, csupán az ott lakó néhány család lubickolt még a meseszép feszített tükrű medencékbe. A játszótér egész nap a miénk volt szinte, mert amikor mi ott voltunk, senki más nem akarta birtokba venni.



Végigsétáltam a pallókon fent a magasban, a virágok és fedett kis házikók között többször is, nagyon élveztem.


Nagyon finit ebédeltünk, ami a belépő jegy árában benne volt. Degeszre ettük magunkat.


Utána pedig még anyának azt is sikerült elérnie ,hogy aludjak 1 órácskát. Nem volt könnyű eset, 2 óra is volt mire elaludtam, de így a délután gond nélkül telt.


A víz bár kényes anyának hideg volt, én nagyon élveztem a csodás festett (ez épp egy delfin) képeken a szaladgálás a mély medence sekélyre épített végén.


Aztán - bár csak egy fotó erejéig - de a quad-ot is kipróbáltuk.



És a játszótér is jó móka volt. Indulás előtt még betértünk az étterembe 1-1 somlóira, és még arra vártunk hogy a bácsik a bocikat megfejjék, addig játszottunk még egy nagyot a játszótéren Kristóffal. A farmon voltak még lovak, egy emu, láma, kacsák, nyulak, kecskék és 3 ormányos maci is. És egy csodás halastó, benne hatalmas aranyhalakkal, a közepén pedig egy kis pagodával..


CSÜTÖRTÖKÖN is folytatódott a kánikula, így egy másik települést vettünk célba, ami szintén tizenvalahány km-re volt csak a szállásunktól. Kunhegyesre a termál strandra mentünk. Az egész délelőtt a medencében telt. Alig tudott anya negyed 11 fele kicsalogatni bennünket egy banán elfogyasztása és némi vízivás erejéig.



Ebédelni és aludni ezúttal visszamentünk a szállásra, aztán még a gumishoz is volt egy utunk, de fél 5-kor már megint a medencében lubickoltunk. A meleg termálban is megmártóztunk néhányszor,mert anyának az jobban bejött.. de főleg a kellemes hőmérsékletű gyerek medencében voltunk, ahol Kristófnak leért végig a lába.

Vacsizni a szálláson vacsiztunk és a szokásos esti mese után háromnegyed 9 fele tértünk nyugovóra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése