2010. július 20., kedd

Szökésben

A nagy meleg elől elmenekültünk,mert már az utolsó estét egy rakáson a nappaliban töltöttük matracokon kedden,mert az emeleten a 36 fokban nem lehetett megmaradni. Így most mamáéknál élvezzük a jobb klímát. Közben sikeresen összetörtem magam vasárnap este. Kristóf szerint mint a fűzős foci, úgy néz ki a fejem. Az autó klímájától a szemeim csipásak lett.. úgyhogy nem annyira élveztem az elmúlt napokat. Csütörtökön pedig megkapom a 18 hós oltásomat, hiszen ma betöltöttem a 18. hónapot.
Bővebb beszámolóval és képekkel pedig jövő héten jövünk valamikor,mert a héten még biztos kint maradunk mamáéknál!

4 megjegyzés:

  1. Hu, ti szegények...nálunk csak 29 fokig ment fel a szoba höméröje, de a mobilklimával sikerül mindig visszaszoritani...mi itthon leszünk a héten is valamikor augusztusban megyünk 3 napra a pusztai mamáékhoz, addig pedig egyedül birkózom a meleg okozta hisztivel, s a fogzási fájdalommal..már nagyon fáradt vagyok, de érte mindent..holnap pedig meek a háziorvoshoz, mert valóban betegeskedem, hol ez fáj, hol az..de remélem nincs nagy baj..ja, a menszeszem már 40 napja késik...de nincs baba, az tuti...de akkor ezzel is mi a gond???

    Várom a képeket, és a beszámolót!!de hogy jót is irjak, sok-sok barátnöm ismerösöm lett mostanság, olyan anyukák akik szintén itthon vannak a gyerekkel..igy sok tapasztalatot gyüjtök..puszika!!

    VálaszTörlés
  2. Szegénykém! Vigyázz jobban magadra :-)
    Anna és Máté

    VálaszTörlés
  3. De jo, hogy mamazhattok:) A tul meleg mar nem annyira, de egy kicsi most nekunk is johetne belole.
    Boldog masfel evet!!!
    Ruben es Lori

    VálaszTörlés